BejelentésRÁDIÓMULATÓ SZARVAS
SZÓLJON AZ A SZAXI!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Következő Rádiómulató

A következő 595.ik RÁDIÓMULATÓ április 10-én szombaton 12 órától , 11.ik RETRO RÁDIÓMULATÓ április 11-én vasárnap 12 órától lakodalmas zenékkel,magyar nótákkal,táncdalokkal.

A hét hallgatója

Jön A HÉT HALLGATÓJA!! Azok a hallgatók akik megírják honnan hallgatnak és mióta, valamint pár mondatot a műsorról, és a kért nótákról azoknak három dalt leadok élőben a szombati műsorban. Minden héten egy hallgató kívánságát teljesítem. Csak magyar nóta, táncdal, lakodalmas zene dalokat kérhettek, mely a Rádiómulató stílusával összhangban áll. Várom a leveleket a Facebookon, vagy a radiomulato@gmail.com címre.

tovább >>


RETRO RÁDIÓMULATÓ

VASÁRNAPONKÉNT 12 órától az elmúlt 14 év műsoraiból válogatunk. Jó szórakozást kívánok!

2021 március hónap nótája

A hallgatók szavazatai alapján 2021 március hónap nótája HETES FOGAT-Álmodozó Tiszapart című dala lett 32 szavazattal. PETAR PETYA JANJIC 11 a PATKÓS pedig 8 voksot kapott.Összesen 51 szavazat érkezett.Köszönöm a játékot.

tovább >>RÁDIÓMULATÓ SZARVAS

SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:
SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:
SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:
SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:
SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:
SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 12 óra Rádiómulató itt:

Üdvözöllek a Rádiómulató honlapján.

A Rádiómulató a Rádió Szarvas lakodalmas műsora,az egyetlen olyan magyarországi rádióműsor amely autentikus lakodalmas zenéket, magyar nótákat,bakanótákat, és táncdalokat sugároz.
Néhány név a több száz előadóból akik szerepelnek a műsorban: 3+2, II.Félidő, Sógor, Kikindai Vidám Fiúk, Kikindai Betyárok,Oromhegyesi Nefelejts,Martonosi Révész, Doroszlói Veteránok, Doroszlói Újra Együtt, Csantavéri Ifik, Csantavéri Koktél, Tresnyeváci Ászok, Szabadkai Korona, Csókai Cimborák, Tóthfalusi Aranyeső, Sirály, Kíséri, Solymosi Szilveszter, Jákó Vera, Dóry József,Solti Károly, Kovács Erzsi, Máté Péter, Szécsi Pál.
Olyan dalok csendülnek fel ,melyeket más magyarországi rádiókban nem, vagy csak elvétve lehet hallani.Ezért is népszerű a Rádiómulató.

A műsorban zenei kívánságokat teljesítünk, valamint üzeneteket is közvetítünk. Minden hónapban a hallgatók szavazatai alapján megválasztjuk a hónap nótáját. Továbbá a hónap előadójaként bemutatásra kerül részletesen egy zenekar vagy énekes.
Műsorunk minden szombaton déltől hallható Szarvason és környékén a 105.4 Mhz-en illetve az interneten a www.radioszarvas.hu oldalon élőben.

A régebbi adásokat, pedig Retro Rádiómulató címmel sugározzuk minden vasárnap délben!

Hangolj ránk ha szereted a lakodalmas zenét és a magyar nótát!
Szóljon az a szaxi!

Gunda Atilla szerkesztő-műsorvezető


free countersSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?hunboy [ 2020-12-27 13:05 ]

Kedves hallgató,

A Facebookon üzenetben, vagy itt az üzenődobozban kérjen legközelebb dalt, ezt a felületet nem szoktam nézni.
Köszönöm.Andrejkovits József [ 2020-12-16 19:10 ]

Boldog névnapot kivánok Barta Etelkának Nagyiratoson.Arad megye A LÁTOD ÉDESANYÁM .CIMÜ NÓTÁT KÜLDENÉM , Ha lehet 14 és 15 óra között .Üdvözlettel Andrejkovits József


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!